WE ARE ROYALS FESTIVAL 2023

Locatie – We Are Royals Festival wordt georganiseerd op de Bleek in Doetinchem. Navigatieadres: Wijnbergseweg 1 Doetinchem.

Datum & Tijden – We Are Royals Festival vindt plaats op 26 april van 20:00 tot 00:30 uur en op 27 april van 14:00 tot 00:30 uur. Eenmaal binnen geldt de regel ‘binnen = binnen’. Wees op tijd om een wachtrij te voorkomen.

Minimumleeftijd – Voor We Are Royals Festival geldt een minimumleeftijd van 16 jaar tijdens Koningsnacht. Op Koningsdag is de minimumleeftijd 18 jaar. Het is verplicht om bij de entree een geldig legitimatiebewijs te kunnen aantonen.

Kaartverkoop – De pre-sale voor  WARF 2023 start binnenkort! Wil jij al tickets in de pre-sale met korting bestellen voordat de officiële kaartverkoop van start gaat? Meld je dan aan voor de pre-registratie via het formulier onderaan deze pagina. Dan krijg je een e-mail als de pre-sale van start gaat!

Line up –  De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt! 

Munten – Tijdens We Are Royals Festival kun je met munten betalen. Deze munten kun je bij de kassa’s of muntautomaten halen. Hier wordt zowel cash als pin geaccepteerd.

Lockers – Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein tegen betaling. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen. De lockers kun je ter plaatse bestellen via een QR-code. Je ontvangt dan een mail met het lockernummer en de bijbehorende cijfercode.

Eten & drinken – Het is niet toegestaan om eten & drinken het festivalterrein op te nemen. Wij hebben uiteraard genoeg opties tot eten en drinken op het festivalterrein zelf.