WE ARE ROYALS FESTIVAL 2023

Locatie – We Are Royals Festival wordt georganiseerd op de Bleek in Doetinchem. Navigatieadres: Wijnbergseweg 1 Doetinchem.

Datum & Tijden – We Are Royals Festival vindt plaats op 26 april van 19:00 tot 00:30 uur en op 27 april van 14:00 tot 00:30 uur. Eenmaal binnen geldt de regel ‘binnen = binnen’. Wees op tijd om een wachtrij te voorkomen.

Minimumleeftijd – Voor We Are Royals Festival geldt een minimumleeftijd van 16 jaar. tijdens Koningsnacht. Het is verplicht om bij de entree een geldig legitimatiebewijs te kunnen aantonen.

Kaartverkoop – De kaartverkoop gaat als een speer! Alle Pre-Sale én Early Tickets zijn al helemaal uitverkocht! Maak het niet te spannend voor jezelf en bestel snel jouw tickets!

Line up –  Het was moeilijk om de line-up van afgelopen jaar te overtreffen, maar het is ons toch gelukt! Met headliners als Kraantje Pappie, de Bankzitters, La Fuente, Cristian D en Josylvio zijn we klaar om Doetinchem in vuur en vlam te zetten! De complete line up check je hier

Betalen – Sinds aankomende editie wordt er geen munten systeem meer gehanteerd voor het betalen. Aan de bar kan gewoon gepind worden, er hoeven niet eerst munten gekocht te worden.    

Lockers – Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein tegen betaling. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen. De lockers kun je ter plaatse bestellen via een QR-code. Je ontvangt dan een mail met het lockernummer en de bijbehorende cijfercode.

Eten & drinken – Het is niet toegestaan om eten & drinken het festivalterrein op te nemen. Wij hebben uiteraard genoeg opties tot eten en drinken op het festivalterrein zelf.